Homey Community Forum

[2.0] Gebruikers toevoegen


#1

Om gebruikers toe te voegen aan je Homey geeft Athom de volgende instructie:

2. Een nieuwe gebruiker aan Homey toevoegen

Om toegang tot je Homey te verlenen aan een andere gebruiker open je de Homey app en navigeer je naar Instellingen . In de instellingen klik je op Familie . Vervolgens Klik je op het [+] symbool in de rechterbovenhoek. Hier krijg je de optie te zien Maak deelbare link , klik hier op om een link aan te maken die je via Whatsapp, e-mail of SMS kan versturen naar de gebruiker die je graag toegang wil geven tot je Homey.

Ik open de link op het toestel en moet je een athom account aanmaken, wachten op een mail voor bevestiging (duurt lang) en vervolgens kom je in een complete nieuwe setup, welke je niet af kan maken omdat de Homey al geconfigureerd is. Veel instructies zijn nog gebaseerd op 1.5.x en de desktop app. Mij lukt het dus niet om familieleden aan Homey toe te voegen. Wie heeft hier de oplossing voor?


Familie toevoegen (2.0)
#2

Probeer anders om de nieuwe accounts eerst aan te maken via https://accounts.athom.com/ , misschien geraak je daarna wel verder via de app.


#3

Account is aangemaakt en ook bij de 2e of 3e poging blijft het eindpad het opnieuw in willen stellen van de Homey.


#4

Ik had hier eerst ook wat problemen mee…
Diegene die je wilt toevoegen moet eerst een eigen account hebben… vervolgens inloggen op de nieuwe homey app… Daarna op de link klikken dan moet het werken.


#5

Blijft behelpen, kom niet verder dan:


#6

Nu kun je de nieuwe gebruiker bij familie verwijderen en opnieuw aanmaken zodat de link opnieuw gestuurd word en klaar is kees. Ik had gisteren het zefde probleem


#7

Allemaal bedankt voor het mee denken, het is gelukt. :wink:


#8

Uitleg van instelling vanuit Athom is toch maar zeer beperkt

Als ik het goed begrijp dan is de volgorde dus om familielid toe te voegen;

eerst nieuw account aanmaken
inloggen met nieuwe accountnaam niet installeren
Activeer de de verstuurde link