Homey Community Forum

Apparaten pagina loopt steeds vast

Hallo allemaal,

Ik heb weer een vraag waar ik eigenlijk al lang tegenaan loop maar nu toch wel nieuwsgierig ben of ik de enige ben…

Op mijn telefoon (een Huawei p10 lite) loopt de apparaten pagina steeds vast, dit gebeurd trouwens al geruime tijd… Omdat ik het meeste toch via de webapp doe (op de laptop) loop ik er niet heel vaak tegenaan en als ik al iets op de telefoon doe dan ga ik wel naar de specifieke app en bedien ik het apparaat daar wel… Maar nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of er meer mensen zijn die hier problemen mee hebben,

Heb het trouwens net ook op mijn tablet geprobeerd (samsung tab a) en daar gebeurd exact hetzelfde… Als ik eenmaal op de apparaten pagina zit kan ik niet meer ergens anders heen en kan niet tot nauwelijks apparaten kiezen/bedienen. Ik moet eerst de app sluiten alvorens ik weer naar een ander tabblad kan.

Gaat het hier over de Homey app of de Homey Web app? De web app is volgens mij niet geschikt voor telefoons of tablets, werkt bij mij in ieder geval ook niet goed (Samsung)

Op de telefoon en tablet gebruik de Homey app

Gebruik deze bèta versie, werkt prima.

Hoe kan ik die beta vinden? Kan alleen de stabiele maar vinden.

Edit: Heb inmiddels aangegeven dat ik béta tester wil zijn voor de app. Nu nog de béta versie zien te installeren

Inmiddels gelukt, heb de app verwijderd en de béta versie daarna geïnstalleerd, helaas geen verbetering

Geen idee wat dat kan zijn, zou contact opnemen mer service@athom.com

Zojuist maar een ticket aangemaakt bij support. Inmiddels naar FW7.1.0 gegaan en de app geupdated naar de béta versie maar het mag allemaal niet baten helaas

Vervelend. De app lijkt in zijn geheel (nog) trager geworden bij mij, maar niet zo veel dat het me irriteert.
Misschien een open deur, maar wil wel eens helpen: deinstalleer de app, start je telefoon opnieuw op en installeer de app.

Heb de app gister ook al eens verwijderd en geheel opnieuw geĂŻnstalleerd (telefoon trouwens niet tussentijds opnieuw opgestart). Zou dat laatste nog eens kunnen proberen.