Homey Community Forum

Aqara double switch D1

How to add a Qara double switch D1?

Homey v5, is dat een firmware update?
Kan ik dat op mijn Homey updaten?

Dat is inderdaad een firmware update, maar die is op dit moment nog experimenteel. Je kunt 'm wel installeren, maar lees vooral even het forum erop na want er zijn best wat mensen die er problemen mee ondervinden.

dan wacht ik wel even :slight_smile:
Is er zicht op wanneer deze beschikbaar komt?

Nee helaas, daar doet Athom nooit uitspraken over. Voor m’n gevoel kan het nog wel even duren.

:frowning: slechte zaak, kunnen toch planning delen…

This thread has been moved to the non-english forum, if you have any problems with that please feel free to contact me or another moderator.

Als ze een planning hadden, dan hadden ze die inderdaad kunnen delen, maar Athom weet zelf waarschijnlijk nog niet wanneer ze Homey v5 vrijgeven op het stabiele kanaal.

:frowning:

Hallo, even een paar vraagjes over die Aqara D1 wandschakelaars:

  1. Kan je die makkelijk inbouwen in een bestaande inbouwdoos (deze van mij zou 606041 diep zijn). Verbouwing met nieuwe electriciteit maar blijkbaar te laat met bepalen van de inbouwdozen (zitten er dus al in)
  2. Wordt er aangeraden deze schakelaars via een hub aan te sluiten of gewoon rechtstreeks op de homey via de app?
  3. Iemand ervaring met deze schakelaars, werken deze goed/stabiel? En wat als de Homey niet zou werken, blijven de schakelaars dan actief als domme schakelaar maw kan je deze zonder Homey ook gebruiken als domme schakelaar?
    Ik weet redelijk wat vragen maar het alternatief zouden de Fibaro Walli schakelaars zijn maar het prijsverschil is toch wel enorm voor zo een ± 30 schakelaars vind ik…

BTW : Homey pas nieuw gekocht, dus laatste versie :slight_smile: