Homey Community Forum

Bewegingsmelde Everspring SP103

Ik heb al een tijdje een probleem met mijn 2 bewegingsmelders type everspring sp103. Vandaag 1 ervan opnieuw gekoppeld wat direct goed gaat. Alleen hij registreert geen beweging ik zie wel het rode lesje soms aan of uitgaan maar verders geen reactie. De andere die ik niet opnieuw gekoppeld heb geeft altijd aan dat er beweging is in het app symbooltje maar dat is al weer meer dan een maand terug dat hij de laatste beweging had. De batterijen zijn ook vervangen. Wat kan het probleem zijn. Ik gebruik de experimentele versie van de everspring app

Experminteele versie dan kan het natuurlijk zo zijn dat het niet werkt, heet niet voor niks zo. Heb je het al gemeld bij de maker van de app?

@ralfvd :arrow_up::arrow_up::arrow_up::arrow_up::arrow_up:

Hi Richard,

Hoe heb je mij al benaderd? Want het zegt me even niets, maar ik kan ook wel eens wat over het hoofd zien.

Welke versie draai je precies? en kun je via de app instellingen een ‘report’ sturen, liefst na een beweging bij de SP103 ; dan kan ik zien wat er gebeurt en wellicht de code aanpassen; ik heb zelf de SP103 niet, dus ik moet het hebben van feedback van gebruikers.

DAnk alvast!

Hoi Ralf

Ik dacht dat ik bericht gestuurd had vandaag op je @…
hieronder de code voor het rapport
Ik heb staan zwaaien voor de melder maar de app registreerde niets dus of er iets in het rapport te zien is ?

Bedankt dat je contact gezocht hebt voor het probleem

c01fe4fb-dfeb-4d19-85f9-380711db5dec

Aan wo, sep. 9, 2020 om 19:04, Ralf Van Dooren via Homey Community Forum <> schreef:

Hi Richard,

Ik heb het rapport ontvangen; ik zie inderdaad een reactie van de SP103 , dus dat komt in ieder geval goed binnen bij Homey en de App. Nu alleen nog even uitzoeken waarom hij dan niet triggert, dat ligt waarschijnlijk ergens in de app.

Ik kom erop terug!

Alvast bedankt Ralf :+1:

Aan wo, sep. 9, 2020 om 21:34, Ralf Van Dooren via Homey Community Forum <> schreef: