Homey Community Forum

Easy touch marmitek


#1

Hallo,

Ik kwam deze net toevallig tegen. Heeft iemand hier ervaring mee? Het lijkt me wel aardig maar ik denk dat je meer hebt aan een goedkope tablet met honeydash, aan de andere kant is 7 tientjes niet te duur…

3944719466_fa1be3b0f7_m

https://www.robbshop.nl/tablet-easytouch-marmitek


#2

Verplaatst naar Nederlands


#3

Ik heb hem sinds vandaag, in Homey maak je X10 flows aan die corresponderen met de buttons van de Marmitek, zelf gebruik ik ze voornamelijk om lampen aan en uit te zetten en dit werkt perfect.
De indeling van de buttons van de Marmitek kan je overigens geheel zelf indelen, ook de grootte en locatie op het scherm kan je aanpassen.
Achteraf gezien heb ik teveel betaald bij Robbshop, zie:


#4

https://www.robbshop.nl/tablet-easytouch-marmitek?sqr=easytouch&
Ook bij Robbshop voor die prijs? En je krijgt er service bij…


#5

Jammer dat men nu pas dit paneel ontdekt. In sept 2017 al melding gemaakt van dit paneel. Was toen in de aanbieding bij Conrad voor €10,99 incl 2 RF X10 modules😀


#6

Ik heb hem vandaag binnen gekregen en even mee gespeeld. Ik vind het een hele leuke toevoeging. Nu is het ook voor bezoek, makkelijk om het één en ander te bedienen.
Het was wel even puzzelen hoe het goed werkend in de flows te krijgen. Je moet dus niet voor elke knop op het pannel een apparaat aan homey toevoegen. Vanuit de flow kun je direct via de app de juiste waarde kiezen.