Homey Community Forum

Fibaro Wallplugs Zwave Plus Question

#1

Hi,

I’ve added 2 new Wallplugs to a newly reseted Homey, with the latest firmware.
The issue I have, and am hoping someone has this fixed, is when I switch one plug on, the other one also switches on.
In this case, when I switch on plug A, plug B also switches on, the other way around it doesn’t.
How can I solve this? Do I have to make settings in the Wallplug settings?
All is done via the Homey app off course.

Cheers, Frank

#2

You sure you flows are ok?

#3

Sure thing, I’m an Homey user from the early Kickstarter Project :slight_smile:

Cheers

#4

I just created a multiplug mesh over an area of 400 m2 and they work perfectly independent of each other…

#5

So if you are a

You cant make mistakes with your flows???

Often happend that people stil have a flow somewhere that does things they forgot. New user or a Kickstarter user :rofl::rofl:

#6

Found the issue, I created the Flow with the web version.
And when I renamed the Wallplug via the Android app, the web version combined then into one.
Fixed now, thank for reminding to look into my flow again.

In the web-version I called them WallPlug (Television) and renamed it to TV, it happened.
Now re-selecting them with the correct name fixed it.

Cheers, Frank

#7

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: i thought users from the beginning of the Kickstarter doesnt make mistakes.

Solly cant control myself for a moment :wink:

But ey its works so :+1:

#8

And sometimes there’s hidden flows for which the flow-folder doesn’t exist anymore, can have happened in the past. Then you need Hoomeyscript to find the correct flows…

#9

Hahahaha, I understand the Humor :stuck_out_tongue:

1 Like
#10

Problem solved, case closed.

closed #11