Homey Community Forum

Heatlink in Homey 2.0


#1

Ik heb in Homey 2.0 de Homewizard-app van @Jeroen_Bos geinstalleerd en
t meeste werkt wel, alleen ik krijg de heatlink niet ingesteld via de app. alles lijkt connected maar een temperatuurwijziging komt niet door…)

een alternatief is dat ik een http-command0 stuur Http://192.168.x.x/HWpass/hl/0/settarget/21
maar ik krijg dat niet voor elkaar…met de HTTP-request app… in het “then”-gedeelte van een flow kan ik met HTTP-app wel GET PUT POST of DELETE, maar een simpele URL verzenden lukt mij niet…

tips?
iemand?
Help?


#2

Moet je de URL niet vooraf laten gaan door GET? Zo werkt het ook in VBA, de commando’s vanuit mijn excel sheet stuur ik ook op die manier naar de HomeWizard.
Dus in jouw geval: GET Http://192.168.x.x/HWpass/hl/0/settarget/21


Shouldn’t you put “Get” in front of the url? I do the same in BVA and from Excel i have to send it to HomeWizard that way.
So in your case: GET Http://192.168.x.x/HWpass/hl/0/settarget/21


#3

If you could please keep the conversation in English as much as possible, then more people will be able to participate and help you. If you would rather not or can’t communicate in English then please check out Non-English boards at

https://community.athom.com/c/non-english

Nederlands (Dutch), Dansk (Danish), Deutsch (German), Svenska (Swedish) , Français (French), Polskie (Polish), Fiński (Finnish)

I’ve moved this thread to the Dutch? forum.


#4

sorry… will do :wink:


#5

Thx it works… dunne why it didn’t work yesterday… but when i read ur reply i decided to try GET again and hurray!!! and it works!!!

Thx one more problem solved