Homey Community Forum

Het grote Homey 2.0.0 stable discussie topic [NL]

official

#86

Ik heb het ook gemeld bij support


#87

Nieuwe homey update, maar weer s proberen…


#88

Helaas nog niet… Moet zeggen dat de aanwezigheid via Homey wel beter lijkt te werken. Word binnen 2 minuten op afwezig gezet wanneer ik vertrokken ben. Voor het thuiskomen gebruik ik de Smart Presence app.


#89

Ik probeer in de app een flow te maken met een 2e tradfri dimmer die ik heb gekocht, maar het dim niveau van de dimmer kan ik niet als tag kiezen bij de lamp die ik probeer te schakelen. Wtf??

Echt dit soort bizarre basis dingen die niet werken hebben mijn gevoel over homey in het algemeen en deze update in het bijzonder ernstig negatief beïnvloed. Jullie zijn geen knutselende hobbyclub in een schuurtje meer he. Get your shit together.


#90

Ga ff lopen buiten lopen vloeken… En kijk daarna even welke homey-app-versie je hebt aub, het buildnr is belangrijk…


#91

Gewoon van alles de laatste updates natuurlijk.
2.0.2.246 Laatste update in de iOS App Store is 2 weken geleden zie ik.

Blijkbaar 16 dagen geleden al een known issue


#92

And iam pretty sure yourself also reported the isseu at athom? The more people do reported it, the higher priority its get


#93

Uiteraard. Net als een Belkin wemo insight issue. Maar heb het idee dat het in een zwart gat verdwijnt.


#94

Zoals ik 10 dagen geleden al aan je vroeg en aangaf ? Ik zit op 2.0.6.250 inmiddels (beta) en in 247 is dit opgelost…
afbeelding


#95

Dat is fijn dat er blijkbaar 10 dagen geleden al een beta was. Waar blijft de productie versie?


#96

Ik heb dat ook bij de toon app. Ik kan geen tag toevoegen bij de trigger. Wel gemeld, afwachten maar weer…


#97

Je moet ook geen tag toevoegen bij de trigger? Ook geen getallen invullen. Als er tags staan bij de trigger dan kan je die tags gebruiken bij de “En” en bij de actie… Het probleem wat in build 247 is opgelost is dat je numerieke tags kan gebruiken (en “temperatuur < 25”)


#98

Ah ok, zo heb ik het nu wel gedaan idd. Zo krijgt de helpdesk het wel druk…


#99

En nog steeds niet opgelost? Wat denken ze daar bij Athom wel niet! Het is gewoonweg een schande!!

:roll_eyes:


#100

Nou best wel. Kan je natuurlijk wel een beetje proberen te doen alsof het gek is dat mensen een werkend product willen hebben, maar dat is het natuurlijk niet.

Laten we niet vergeten dat een en ander gewoon werkte. Dan pushed athom een update die blijkbaar niet voldoende getest is aangezien basis shit van high-profile systemen, waarvan de ondersteuning een van de key selling points is voor homey, stuk is.

Vervolgens wordt in het veld door de gebruikers die bug gevonden en dan duurt het nog weken voor er een oplossing is. Waarom niet sinds de 2.0 release elke week een nieuwe release in de app store met zoveel mogelijk bugfixes.


#101

Nieuwe versie app en release 2.0.2 beschikbaar.


#102

Het kan aan mij liggen, maar telkens als ik een update krijg. Wil ik zien wat er is toegevoegd of is verbeterd. Maar ik kan dat nergens vinden.


#103

Je kan kijken op de firmware pagina, daar staat de changelog.


#104

Nu werk ik zelf al jaren in de IT, maar als ik zo een release oplever of een kleine aanpassing. Zou een gebruiker nooit weten wat er nu is opgeleverd.
Als trotse bezitter van een Horney wil je toch weten wat er gewijzigd is.
Nu staat er iets van custum commands. Je zou kunnen denken, hoef ik nou geen extra commando “zeg tegen homey:” mee te geven. Nee de log is te summier.


#105

Nou, ik heb mijn Homey weer terug! Helaas was het niet mogelijk om de flows en overige instellingen te bewaren, maar hij doet het weer! :+1:t2: