Homey Community Forum

INNR SP-120 plug en Philips HUE


#1

Hallo, vandaag mijn Homey binnengekregen. Even aan het puzzelen geweest hoe ik mij HUE bridge kon aansluiten in de app maar dat is gelukt. Ik gebruik in huis echter ook SP-120 plugs voor lampen waar geen HUE lam in past. Ik wil die graag aan de Philips bridge verbonden houden maar helaas ziet Homey ze niet. Is iemand dit al eens tegengekomen?


#2

Ik heb geen Innr lampen maar wel een hue bridge waar ik een osram plug aan gekoppeld heb.
Die komt niet zichtbaar in Homey, maar ik kan de osram wel bedienen als ik de ruimte waar het aan gekoppeld is aan of uit zet.
In de Dan… rij kiezen voor Philips Hue en dan Zet alle lampen aan in een ruimte en dan bij Kies een item de ruimte selecteren.
De grap is dat je ook een ruimte kunt maken waar alleen de osram in zit.

Werkt dit ook met jouw Innr SP-120?


#3

Voor Homey herkenning heb je waarschijnlijk de Innr app voor Homey nodig: Homey Innr app. Hiermee zou je ze los kunnen schakelen. Als je ze al hebt opgenomen in de Hue bridge (ik heb ze bijvoorbeeld zelf onder een Hue dimmer schakelaar zitten om alle lampen in 1 ruimte te schakelen), zou dit gewoon via de bridge moeten blijven werken, toch?


#4

Dank je wel, ik wil ze inderdaad onder de bridge laten hangen en niet direct aan INNR. Ik ga nog even proberen of ze aan beide kunnen.


#5

Dank je wel, ik kwam er gisteren achter dat dit inderdaad ook voor de SP-120 werkt …


#6

Je zal moeten kiezen, via de Hue bridge pairen en dan in een eigen kamer zetten zodat Homey de kamer kan aan/uit zetten ( zoals Blarp in zijn bericht schreef) of via de Innr app van Homey, met als voordeel dat je dan ook een power metering te zien krijgt ( watt verbruik). Bij Zigbee kun je maar aan 1 controller pairen, dus of Hue Bridge of Homey.


#7

Dank je wel Martin, ik ga verder stoeien.