Homey Community

Is Homey compatible met Doorbird DV2101V


#1

Ik ben van plan om een Doorbird te kopen alleen zit ik met de volgende vragen. Kan iemand mij helpen?
Ik wil deze deurbel gebruiken om, natuurlijk te zien wie er voor de deur staat, ook om mijn deur te openen. Hiervoor heb ik een Nuki op mijn voordeur zitten. Maar omdat er op deze deurbel een card-reader zit wil ik ook weten of ik die ook kan gebruiken om mijn Nuki aan te sturen.

Dus in hoeverre is de app toereikend zodat ik een mooie flow kan maken??
Groeten Ad59


#2

Het is me uit de documentatie van DoorBird niet helemaal duidelijk hoe dit werkt maar ik ga er van uit dat het mogelijk is om een http notificatie naar Homey te sturen als de card reader wordt gebruikt. Met een kleine aanpassing is de DoorBird app voor Homey dan geschikt te maken.


#3

Beste Phuturist,
Ik heb nu een Nest Hello. Hier ben ik niet blij mee, de wifi vertraging stoort mij verschrikkelijk. Ook als de app niet geopend is duurt het nog veel langer. Toen dacht ik, ik moet een deurbel met netwerk aansluiting. Toen kocht ik een Doorbird D101. Mooi ding maar mijn vrouw vond hem niet mooi. Gelukkig kon ik deze nog terug sturen. Nu wil ik die andere Doorbird, maar als het nu nog een keertje mis gaat dan weet ik het niet. Vermoedelijk krijg ik dan een slaapplek in het schuurtje.
Daarom mijn vraag, als ik het niet voor elkaar krijg wil jij mij dan helpen?
Groeten Ad59


#4

Definieer “het” in deze zin. Je vrouw overtuigen laat ik graag aan jou over. Maar zorgen voor ondersteuning van je DoorBird D2101V voor zover de DoorBird API dit toe laat help ik je uiteraard graag mee.


#5

Oke, alvast bedankt voor je aanbod. ik ga hem deze week bestellen en kom bij je terug als het niet lukt.


#6

Even terug komen op het woordje “het”.
De Nest vond ze eigenlijk al duur voor een deurbel. Toen kwam de Doorbird, die was nog duurder. Die was een stuk groter als de Nest en vond ze niet mooi. Nu heb ik haar overtuigd dat de Doorbird DV2101V met die card-reader (ze heeft niet altijd haar telefoon bij) wel een hele mooie oplossing is. Wel weer een stuk duurder, dus deze moet het wel goed gaan doen. Al met al wordt het wel een kostbare deurbel.