Keypad of virtueel keypad ism Heimdall

Hallo,

Ik ben op zoek naar een draadloos keypad of virtueel keypad die samen werkt met Heimdall om het alarm te activeren en deactiveren. zijn er andere gebruikers die hier ervaring in hebben?

1 Like

ik ga deze volgen ook opzoek! Liefst Zigbee, voor Zwave is er genoeg te vinden.

Ik weet dat er wel ergens een topic over is. Zou ook op t oude forum kunnen zijn, misschien even via google proberen te zoeken?

Via google zoeken is er genoeg te vinden alleen allemaal niet ondersteund middels app in homey. In het forum is genoeg te vinden over allerhande EOL keypads die dus niet meer te koop zijn. Ik hoop dat er iemand tips heeft. Eentje met RFid zou erg leuk zijn.

Ik gebruik een Zipato Keypad (https://www.zipato.com/product/mini-keypad-rfid) maar deze is niet meer verkrijgbaar. Heel soms zie je er nog 1 op Marktplaats of op een verdwaalde webwinkel. Werkt super met Homey en schakel middels tags het alarmsysteem in en uit.

Zojuist rfid keypad geΓ―nstalleerd. Werkt uitstekend met heimdall

@Bart_Moons, ik gebruik deze:
https://www.hashop.nl/rfid-keypad-tag Doet zijn werk prima

Ik maak geen gebruik van heimdal maar ben er van overtuigt dat deze daar ook mee werkt.

Voor de volledigheid, de Ring Keypads werken naadloos samen met Heimdall: Ring Security - Extend Heimdall with Ring Security products

Ik gebruik deze momenteel ook. Net begonnen. Krijg jij hier oom meerdere codes op ingesteld, mij lukt het niet.

Hallo, als nieuwe gebruiker van Homey ben ik ook bezig met een alarmsysteem te bouwen binnen Heimdall. Ik gebruik als keypad de NanoMote Quad van Aeotec. Deze werkt perfect. Heeft 4 knoppen en elke knop kan twee functies aan.
Hier kun je hem vinden.