Homey Community Forum

TKB switch TZ68G

Hej,
är det någon som använder sig av TKB TZ68G switch? Jag har ett antal och får ingen att fungera.Har gjort fabriksåterställning ett antal gånger.Använde dem förut med en Zipato kontroller.
mvh
Tomy Pettersson

Hej.
Har du fått igång dessa än?
Håller på och kikar på effektmätning av disk/tork/tvätt -maskiner, och har testat andra pluggar, men som slår av i högre effekt-toppar. Denna var ju rätt billig på Clas Ohlson, och verkar vara klassad för upp till 3500 W vilket borde räcka. Verkar finnas en app: https://apps.athom.com/app/com.tkbhome, där den finns specad.
/Stefan

Hej Stefan,
tyvär har jag inte lyckats få igång någon av de jag har.Har lagt ner ganska mycket tid.

I appen finns de ju med så jag vet inte varför der inte fungerar.

mvh

Tomy

-------- Originalmeddelande --------

Ok!
Tack för svar!
Då får jag fundera lite, den hade ju ett bra pris, som sagt.
Ska höra mig för lite mer, så får vi se.
/Stefan

Ska man kanske reklamera sin Homey?? Falsk marknadsföring!?
Jag har samma problem!

Jag har gjort några fler försök men status är detsamma.Jag tycker faktiskt att Homey är lite överreklamerad.Kanske dags att lämna tillbaka burken.

Skaffade mig precis en Homey och jag kunde lägga till två TZ68G utan problem. Ena fick jag först “ta bort” från z-wave då den använts i annan kontroller innan.

Tjena

Det är inte Homey det är fel på utan man har lagt ner uppdateringen av appen i homey. Om jag förstått rätt för att man ruttnade på att tillverkaren inte följer standaren för z-wave… Går fortfarande att lägga till som generisk z-wave enhet men då tappar man viss funktionalitet.

Jag har börjat bytta ut mot Aquara brytare istället. Funkar utmärkt och finns utan behov för nollan. Dock är dessa betydligt större och behöver stora eldosor för att få plats…