Homey Community Forum

Topic Ik wacht op een Invite maar heb al een Homey Bridge besteld

Topic om Berichten te verzamelen over geleverde Homey Bridge er geen uitnodiging voor de bèta bij zit.

Berichten die in andere onderwerpen klagen, worden hierheen verplaatst om de onderwerpen leesbaar te houden.

image

1 Like

Ik heb net weer gekeken maar ik kom het niet tegen dus weet niet waar jij dat vandaan tovert?

Dan nog steeds slaat het nergens op je bedriegt de klant tweemaal met zo een plus/minpunt tabel. Je verwoord cryptisch dat je een bèta uitnodiging nodig hebt maar verdere toelichting ontbreekt. Daarnaast kan ik het als simpele consument niet eens terugvinden.

Onderaan de pagina staat ook nog wat info.
https://homey.app/nl-nl/blog/athom-vindt-homey-opnieuw-uit-als-gratis-dienst-en-introduceert-homey-bridge/

Ik kan begrijpen dat homey / Atom voorzichtig is met activeren van accounts zonder de Bridge hardware. Er zullen er velen zijn die alleen account aanmaken uit nieuwsgierigheid.

Echter vind ik het wel vreemd dat als je een bridge koopt dat je dan ook voor onbepaalde tijd moet wachten. Heb begrepen dat er al veel bridges verkocht zijn.
Echter als deze mensen niet snel een invit krijgen kan Emile heel veel werk verwachten aan de Homey bridges die teruggaan komen. In Nederland moet je dit als consument binnen 8 dagen doen om wettelijke recht hierop niet te verliezen.

@Emile wanneer kan ik mijn invite verwachten ?

Ik neem aan dat je de bridge online besteld hebt; recht op 14 dagen bedenk tijd. Wat zijn mijn rechten bij kopen op afstand? | Rijksoverheid.nl

Al ca 9 dagen staat er een waarschuwing voor je de bestelling kan bevestigen.

In de AMA live stream heef Emile aangegeven hierover geen concrete uitspraken te doen aangezien ze overweldigd zijn door de belangstelling en op basis van feedback, bugs en stabiliteit opschalen en die factoren onzeker zijn.

Het invite systeem bepaald op basis van je inschrijving en aantal inschrijvingen via je persoonlijke link de plaats in de wachtrij.

Goedemiddag
Ik heb mij 5 weken geleden aangemeld als beta tester en heb nog steeds geen code en heb vanmorgen de Homey bridge besteld als ik hem binnen krijg wil ik wel graag gelijk kunnen testen.

Vrg.Erwin

Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Vandaag hardware ontvangen die ik niet kan activeren omdat ik een code nodig heb, en waar ik blijkbaar moet op wachten omdat ik in een of andere wachtlijst zit.

Worst marketing ever!