Wat is zichtbaar in Insights en wat niet?

Ik probeer mijn Homey te koppelen aan een eigen stukje electronica dat http requests naar de Homey stuurt. Ik heb met de http get kaart een flow gemaakt die (als test) netjes opnoemt wat er met mijn electronica gebeurt. Ik verwacht eigenlijk dat ik dat bij Insights zou kunnen terugvinden. Maar daar staan alleen nog de defaults (temperatuur en zo). Hoe kan ik zorgen dat de waarde van een flowkaart hier zichtbaar wordt? Of moet het helemaal anders?
Dank, JanP

Als je de waarde in een variabele stopt, dan zie je die variable hier terug… Maar geen binaire waarden helaas…

1 Like

Ja, dat zou je verwachten. Ik verzend bijvoorbeeld http://10.14.162.101/api/app/com.internet/whitelist/knip/3 en laat de waarde en de numerieke waarde zeggen. Ik hoor dan drie drie. Maar in Insights is er niets van te zien. Of moet een app-bouwer iets doen om een waarde in Insights weergegeven te krijgen?

Heb je dit geprobeerd?

1 Like

of gewone logic en http-request:

Bedankt! Het werkt. Ik ben nog een behoorlijke beginner, vandaar. Maar met jullie uitleg weer een stapje wijzer. Is er al iemand aan het werk (geweest) voor een “Homey for dummies” om dit prachtige apparaat een beetje uit de “nerds only”-omgeving te trekken?

2 Likes